VELKOMMEN TIL STALL LINDSTAD

OPPSTART RIDESKOLEN HØSTEN 2022

VI STARTER OPP RIDESKOLEN MANDAG 15 AUGUST 22. ER DU USIKKER PÅ HVILKEN TIME DU ER SATT OPP PÅ, TA KONTAKT MED MARIANNE PÅ MAIL mariannesundal@hotmail.com eller på mobil 97543263.  

Ledig plass på nybegynnerkurs

Vi har nå ledig plass på nybegynnerkurs, fredager kl 17.15 - 18.00. Ønsker du mere informasjon, kontakt Marianne på 97543263

Ridetimer i vinterferien

Vi har normal rideskole i vinterferien. Alle de som ikke kommer, må gi beskjed i god tid og har da muligheten til å ta igjen timen ved en senere anleding:-))

OPPSTART RIDESKOLEN MANDAG 16 AUGUST 21

VI ØNSKER ALLE VÅRE ELEVER VELKOMMEN TILBAKE TIL RIDESKOLEN ETTER SOMMERFERIEN. OPPSTART ER MANDAG 16 AUGUST 21.

Er du usikker på hvilken time du er satt opp på, ta kontakt med Marianne på SMS 97543263 eller mail mariannesundal@hotmail.com

Åpning av rideskolen fra mandag 26 april

Fra 26 april går rideskolen som normalt igjen. Alle møter da til sine faste timer:-))

 Marianne

Rideskolen og drop in starter opp igjen tirsdag 6 april 2021

Rideskolen starter opp igjen i morgen tirsdag 6 april for alle de under 20 år. NB Husk at vi må dele opp timene etter kommuner, så derfor rir de på de samme timene som før påsken denne uken og til og med 14 april. Håper det åpner opp igjen etter det. Ta kontakt om du ikke er sikker på hvilen time du skal ri på. 97543263

Nye restriksjoner for Viken (Lier) og rideskolen

De nye restriksjonene for Viken (Lier) som regjeringen kom ut med i går, tilsier at gruppe/lagidrett for de over 20 år ikke er lov. De voksne må ta kontakt for nærmere info. Rideskolen er åpen for alle elever under 20 år, så sant de rir sammen med barn og unge fra samme kommune. Derfor må vi endre timeplanen en del, i første omgang til og med til 11 april. Ta kontakt for nærmere info om hvilken time du kan delta på. Du må ikke møte til ridning om du har symptomer på sykdom eller er i karantene Ellers gjelder de samme smittevernregler her som andre steder, les dere opp på lier kommune sine sider. Bruk munnbind i stall og på tribune, 2 m avstand..
Husk å gi beskjed om du ikke kommer til timen din
Kontakt Marianne 97543263 hvis du lurer på noe.

Rideuker sommeren 2021

Vi setter opp rideuker i uke 25 alle nivåer, 26, alle nivåer, 32 øvede og mandag til onsdag i uke 33. Ønsker dere mer ifo, ta kontakt på mail for å få tilsendt brosjyre. mariannesundal@hotmail.com

Koronaregler

Koronaregler
Rideskolen går som normalt fra i morgen 4. januar 2021. Ridning går som uteaktivitet i Lier, så de nye reglene berører ikke oss. Jeg vil allikevel be alle om å holde minimum 2 meters avstand og at de som rir i rideskolen og evt de som følger, bruker munnbinn. Dette gjelder ikke når man sitter på hesten. Alle må sprite hender ved ankomst til senteret.

ÅPNING AV RIDESKOLEN FREDAG 20 NOVEMBER 2020

NYHET!!!
Da har vi en gladnyhet å komme med, angående åpning av rideskolen igjen. Det er nå åpnet for alle opp til 20 år, da ridehall går som utendørs bane. Vi har også lov til å ha opp til 5 voksne på en ridetime. Så da vil rideskolen gå som normalt fra i dag:-)))
Hvis du går på en skole som er rød, kan du dessverre ikke møte på ridning. Viktig at alle overholder regler med mer en 2 meters avstand og spriting av hender før dere går inn på anlegget. Har du symptomer på forkjølelse, kan du heller ikke møte på ridning.
Velkommen tilbake

Rideskolen stenger fra 6 nov. og foreløpig til og med 20 nov. 2020

Kommunen har nå stengt for all breddeidrett og det innebærer at rideskolen blir stengt med umiddelbar virkning fra og med i dag.

Vi oppdaterer fortløpende her og på facebook, når ny informasjon som kommer ut. 

Skolehestene vil bli satt ut på for i to uker fremover. Er du interessert, ta kontakt med Marianne mandag 9. november for avtale. 97543263

ØKTE PRISER PÅ UTSLIPP FRA 1. NOVEMBER 2020

Vi vil informere om at vi øker prisene på utslipp til kr 1000 inklusive mva fra og med 1. november 2020.

ØKNING I TIMEPRISER FRA UKE 44

Vi vil informere om at vi øker prisene på ridetimer med kr 25 fra og med uke 44. Se prisliste.

RIDESKOLEN ÅPNER MANDAG 2. PÅSKEDAG

Rideskolen starter opp igjen mandag 2. påskedag. Vi kommer til å dele timen i to grupper, sånn at en gruppe rir på utebanen og en inne i hallen. Hvis dårlig vær, kommer vi til å dele gruppen, sånn at noen har teori og noen rir. Fint hvis dere gir beskjed til Marianne hvis det er noen som ikke ønsker å delta i disse Coronatiner, grunnet familie i risikogrupper. Helst på SMS til 97543263. Kan du ikke komme til timen, må vi ha beskjed senest dagen før ridetimen. Hvis ikke, kan timen ikke tas igjen. Har du symtomer på sykdom, må du ikke møte på stallen. Se eller restriksjoner på vår hjemmeside.

 

 

Åpner rideskolen igjen torsdag 2. april

Helsedirektoratet sammen med NIF kom i dag med en presisering av hva som er lov og ikke av trening. Under forutsetning av at smittevernreglene overholdes, er det tillatt med grupper på maks5 personer som har en avstand seg imellom på minimum 2 meter. Det skal være en voksen, ansvarlig person til stede.

Vi starter opp litt forsiktig i morgen på følgende timer.
Timen som starter kl 17.45 og voksentimen som er kl 18.30.

Fredag har vi to timer. Timen som starter kl 17.15 og 18.00. Hvis alle vil ri kl 18, blir timen delt i to, sånn at noen rir ute og noen inne.

Lørdag er det mulig for drop in, med kun maks 5 på timen. Samme retningslinjer for disse.

Vi ønsker alle velkommen tilbake og at alle er nøye med håndvask før de ankommer senteret.

Retningslinjer for ridning:

Når du ankommer senteret skal hansker benyttes. Vi oppfordrer alle til å bruke eget utstyr. Hvis noen må låne, skal dette legges utenfor skolestallen etter bruk , så det blir desifisert før neste rytter skal bruke det. Vi oppfordrer alle til å ha med egen pisk. Husk å alltid holde 2 m avstand til andre mennesker. Vi desifiserer tøyler og stigbøyler mellom hver rytter. Benytter du toalettet, står det spray til desifisering når du er ferdig.

Hvis du har symptomer på sykdom, må du ikke møte til ridning.

På bakgrunn av myndighetenes seneste tiltak og oppfordringer for å begrense spredningen av koronaviruset ytterligere, forsøker vi her å svare på noen av problemstillingene som måtte dukke opp innen hestesporten.

Rytterforbundet følger de råd og anbefalinger som blir gitt fra nasjonale og internasjonale myndigheter. Vi minner om gode rutiner for håndvask, bruk av antibac, unngå kontakt med syke personer og å begrense/unngå forsamlinger med mange mennesker. Ta vare på hverandre, men ikke ta på hverandre. Vi oppfordrer til lojalitet i denne situasjonen.

All organisert idrett er avlyst, men hestevelferden skal selvfølgelig opprettholdes. Hestene trenger fôring, mosjon, stell og tilsyn, men vi oppfordrer til at dette utføres slik at helsemyndighetenes tiltak og smittevernråd følges. Klubbaktiviteter skal begrenses mest mulig, og NRYF oppfordrer også private aktører og staller til å følge retningslinjene for den organiserte idretten i tillegg til å forholde seg til kommunelegens anbefalinger. Vi omtaler derfor rådene i generelle former.

All aktivitet bør begrenses mest mulig, og den aktiviteten som man må gjennomføre for å ivareta hestevelferden bør man gjennomføre slik at man begrenser antall mennesker så mye som man kan. Man bør oppholde seg minst mulig i fellesområder. Hestene skal selvfølgelig ivaretas, men for eksempel ved å utarbeide turnusordninger for felles pass av hestene kan man sørge for at så få personer som mulig oppholder seg i stallen samtidig.

NRYF anbefaler at ryttere som har planlagt internasjonal stevnedeltagelse i denne perioden til å revurdere dette. Det er viktig at alle bidrar til å unngå ytterligere smittespredning. Myndighetene har innført tiltak for alle nordmenn som er på reise nå, og disse vil også gjelde ryttere som har reist ut eller allerede er med som deltagere i stevner som ikke er avlyst. Vi oppfordrer disse til å ta kontakt med lokale helsemyndigheter dersom man har spørsmål og til å følge med på myndighetenes reiseråd.

 

Ofte stilte spørsmål:

Bør staller og ridehaller stenges? Staller, ridehaller og hestesportsanlegg generelt bør stenges for hester og mennesker utenfra. Hesteeiere eller andre som har fått i oppgave å passe på konkrete hester kan få komme inn.

Må rideskolen stoppe opp? Ja, rideskoledrift er organisert trening og må opphøre i denne perioden.

Hva med trenere utenfra? Trenere utenfra faller inn under organisert trening hvilket ikke er tillatt nå.

Kan treninger en til en gjennomføres? Ifølge helsemyndighetenes tiltaksplan kan slike treninger ikke gjennomføres nå. De faller inn under definisjonen «all organisert idrett».

Hvor lenge varer tiltakene? Helsemyndighetene har så langt angitt at tiltakene varer til 26. mars. Dette kan endre seg.

 Marianne

OPPDATERING COVID-19.
Landets skoler og barnehager er stengt, og mange arbeider også nå hjemme. Stall Lindstad har foreløpig valgt å ikke stenge anlegget, da hestene trenger både stell, tilsyn og trim. Men vi oppfordrer alle til å følge retningslinjer for hygiene, vask hender ofte, særlig før og etter man har brukt toalettet og andre felles ting, unngå nærkontakt med hverandre og ikke lån saker og ting av hverandre, samt at man i den grad det er mulig, ikke oppholder seg på anlegget unødvendig. Siden vår aktivitet er mye ute, og at vi mennesker ikke trenger å være nær hverandrer, så er det forholdsvis greit enn så lenge. Vi oppfordrer alle til å bruke hansker og eget utstyr. Har man symptomer på forkjølelse, eller noen i familien eller venner, bør man ikke møte opp til timen eller hesten sin. Gi da beskjed til Marianne. Vi følger nøye med utviklingen i situasjonen, informerer og oppdaterer fortløpende ved endringer.

Godt nyttår!

Oppstart i rideskolen 2. januar 2020🙂

Timeplanen for ridehuset er oppdatert, så ta gjerne en titt der! 

 

RIDEUKER 2019

Stall Lindstad arrangerer rideuker fra kl 08.00 til 17.00 i uke 26 (alle nivåer), 32 (øvede ryttere) og 33 (alle nivåer).

 

Alle rir to ganger pr dag, vi har litt teori hver dag ellers masse morro.

 

Ønsker du en uke med hest fra morgen til kveld? Kan du melde deg på her:

mariannesundal@hotmail.com eller tlf 97543263

STALL LINDSTAD LIGGER PÅ MEREN I LIER KOMMUNE. 10 MIN FRA LIERTOPPEN OG 20 MIN FRA ASKER OG DRAMMEN. VI LIGGER I NATURSKJØNNE OMRÅDER OG MED ET FANTASTISK TUROMRÅDE RUNDT. 

STALL LINDSTAD KAN TILBY RIDESKOLE PÅ ALLE NIVÅER. VI HAR TRYGGE, GODE SKOLEHESTER SOM ER BLITT BRUKT I RIDESKOLE I FLERE ÅR. VI HAR ALT FRA NYBEGYNNERE TIL ØVEDE RYTTERE. BÅDE I SPRANG OG DRESSUR. VI HAR OGSÅ NOEN TIMER MED VOLTIGE.

VI KAN TILBY RENE VOKSENTIMER OG BARNETIMER.

VI TILBYR OGSÅ OPPSTALLING OG TILRIDNING AV HESTER. TA KONTAKT FOR NÆRMER INFO.

VI HAR OGSÅ NOEN SALGSHESTER PÅ VÅR STALL. SOM REGEL YNGRE HESTER SOM ER UNDER UTDANNING. 

🍬 20.01.2021 11:11

Hei på dere

Marianne Sundal 08.04.2020 13:50

Nei, dessverre. Vi starter opp 2 påskedag.

Frida Josefin Carlberg-Wold 08.04.2020 12:51

Hei
Er det onsdagstimer i dag (påskeuka)?

Hege myhra 25.01.2018 22:37

Hei jeg skulle gjerne vært med i en voksen gruppe. Gått noen år siden sist jeg satt på en hest og trenger å fiske dette opp. Håper dere har noe som kan passe me

Marianne Sundal 08.04.2020 13:52

Fint hvis du kan sende meg en mail til mariannesundal@hotmail.com med navn og ca nivå, så tar jeg kontakt når jeg får litt oversikt over hvordan timene blir.

Jeanette😊 07.03.2017 10:52

Flott hjemmeside.fin stall og treningsmuligheter du har fått😊

| Svar

Nyeste kommentarer

18.11 | 12:50

Har dere Ledig drop in i morgen?

28.10 | 06:08

Hei. Erle Marie Solberg ønsker en Drop In time 19. eller 26. nov. Hun har ridd 4 år på Valstad og 2 ganger i uka nå de to siste sesongene. Har dere også sprang?

30.08 | 08:38

Hei, jeg lurer på om dere har ledige ridetimer for voksne på nivå lett øvet - øvet 1. Har begynt å jobbe med rideveier i galopp og litt med bommer.

16.08 | 19:18

Er det mulig å bestille ridetime denne uken, onsd eller torsd for å ri på tur? Er på ferie i Sylling og behersker ridning godt, 48 år. Mvh Karen Østlyngen